Results 1 to 5 of 5
Like Tree1Likes
  • 1 Post By DesigningByCoffee

Thread: Loading template error Roast Monitor

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    3

    Loading template error Roast Monitor

    Gene Cafe Coffee Roaster $850 - Free Beans Free Freight
    Hi folks has anyone had this error when trying to load a template into Roast Monitor?
    • 11:25:34 Version 3 template inconsistent. Found 21 columns; expected 19

  2. #2
    Life-long Learner DesigningByCoffee's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Millthorpe NSW
    Posts
    2,044
    Hi Duyu
    I have had that before when going into the template file in excel or similar to try and clean it up - but it was a long time ago and I can't remember the work around. Have you modded the template?
    Cheers Matt
    Dimal likes this.

  3. #3
    CoffeeSnobs Owner Andy's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Internet
    Posts
    17,088
    Quote Originally Posted by Duyu View Post
    Hi folks has anyone had this error when trying to load a template into Roast Monitor?
    • 11:25:34 Version 3 template inconsistent. Found 21 columns; expected 19
    The error messages are pretty spot-on and normally true!

    Found 21 and expected 19 sounds like a good clue, did you edit it in excel maybe?

    Upload the CSV file here and we can have a look.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by Andy View Post
    The error messages are pretty spot-on and normally true!

    Found 21 and expected 19 sounds like a good clue, did you edit it in excel maybe?

    Upload the CSV file here and we can have a look.

    Hi Andy, it seems random which files do and don't load, I haven't modified anything just saving csv then trying to load. How do I attach a .csv to this thread?
    Cheers
    Kim

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    3

    Replying to reach quota for attachment upload

    Behmor Coffee Roaster
    Quote Originally Posted by Duyu View Post
    Hi Andy, it seems random which files do and don't load, I haven't modified anything just saving csv then trying to load. How do I attach a .csv to this thread?
    Cheers
    Kim

    Still having the error so just replying here to reach my quota so I can send a screen shot attachment.
    Thanks
    Kim



Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •