Results 1 to 6 of 6

Thread: Unable to load PID Kits webpages.. !!SOLVED!!

  1. #1
    Mal Dimal's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Warwick, QLD
    Posts
    16,760

    Unable to load PID Kits webpages.. !!SOLVED!!

    Gene Cafe Coffee Roaster $850 - Free Beans Free Freight
    Just noticed something weird tonight in that I am unable to download Jims PID Kits webpages.

    Ive tried all the usual, e.g. clearing cache, resetting on-board NIC, reset Modem/Router and verified that the Router Firewall isnt blocking the domain or URL, tried a couple of other DNS servers, etc. Is there anything else I should be trying before I contact my ISP tomorrow? Seems strange.... :-?

    Mal.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    14

    Re: Unable to load PID Kits webpages....

    Quote Originally Posted by 260B0F030E620 link=1237211696/0#0 date=1237211696
    Is there anything else I should be trying before I contact my ISP tomorrow? *
    Try again today - I noticed that PIDkits was "down" maybe three times over the last month. I did not delve too deeply, and just suspected his server was down for maintenance or similar, or a router along the way was confused.

    * - Kevin


  3. #3
    TC
    TC is offline
    .
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Melbourne
    Posts
    14,665

    Re: Unable to load PID Kits webpages....

    All seems well now....

  4. #4
    Mal Dimal's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Warwick, QLD
    Posts
    16,760

    Re: Unable to load PID Kits webpages....

    Nope, just tried now and still the same, eventually times out..... :(

  5. #5
    Senior Member caffeol's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Brisbane
    Posts
    130

    Re: Unable to load PID Kits webpages....

    Mal try this. The URL below is to just a picture - no html or php or anything. If you cant access that one it probably eliminates a bunch of causes.

    http://www.pidkits.com/images/DSC_5246.jpg


  6. #6
    Mal Dimal's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Warwick, QLD
    Posts
    16,760

    Re: Unable to load PID Kits webpages....

    All fixed now... :)

    Punched in a couple of new DNS server addresses (Optus DNS servers actually) and now everything is back to normal. All the best,

    Mal.



Similar Threads

  1. Behmor issues - SOLVED!
    By njkeng in forum Roasters
    Replies: 0
    Last Post: 8th October 2011, 10:50 PM
  2. Printing webpages
    By Sullo in forum Off Topic
    Replies: 30
    Last Post: 19th November 2007, 11:33 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •