Results 1 to 3 of 3

Thread: I-macros and Firefox users

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Port Fairy
    Posts
    2,993

    I-macros and Firefox users

    Gene Cafe Coffee Roaster $850 - Free Beans Free Freight
    Just a heads up I macros doesnt work with the new version of Firefox 3.6.4, currently no fix for it and it disables Firefox from opening >:(

    Fix Start FF in safe mode and restart FF (proper) with add ons disabled and leave I-Macros disabled or remove it until they make a patch for it.

    Just lost over an hour of my life trying to figure it out, time for a hot choc :)

  2. #2
    calberteri
    Guest

    Re: I-macros and Firefox users

    iMacros has become part of my everyday routine. It has saved me countless hours of testing and caught several overlooked bugs. iMacros has several features to manage macros. One of the most useful is the ability to edit a macro script by hand. This feature gives you the ability to fine-tune your macros. By sharing and simultaneously running a macro on several computers, you can get a real-world idea of just how much traffic your services can handle.

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Port Fairy
    Posts
    2,993

    Re: I-macros and Firefox users

    And it has now been patched to run with Firefox again :)

    A very happy user again. Auto record keystrokes for repetitive tasks or write or tweak code as needed.



Similar Threads

  1. VBA Macros
    By Iconiq in forum Off Topic
    Replies: 4
    Last Post: 15th May 2009, 12:16 PM
  2. Firefox
    By Humphrey in forum Off Topic
    Replies: 29
    Last Post: 3rd August 2008, 12:33 AM
  3. Problem with Firefox display?
    By robodoc in forum General News
    Replies: 4
    Last Post: 16th November 2006, 09:53 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •