Results 1 to 11 of 11

Thread: Unblock Us Not Working For Netflix USA

  1. #1
    Senior Member FineGrind's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    121

    Unblock Us Not Working For Netflix USA

    Gene Cafe Coffee Roaster $850 - Free Beans Free Freight
    Does anyone have Unblock Us for watching USA Netflix. I can't get into Netflix USA. Is there anything I can do to get back to watching it?

  2. #2
    Senior Member Lukemc's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    MILLBROOK VIC
    Posts
    698
    I use getflix but they blocked it. Changed the mirror (they have a few US OPTIONS) through getflix and logged out then back in and it's working again. Maybe if that's an option give it a go.

  3. #3
    Senior Member Barry O'Speedwagon's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    PRL
    Posts
    2,655
    My Unblockus is working fine. I rarely use it for Netflix, but just logged in through my Windows PC and the shows available seem to be from the US library.

    What device are you experiencing the problems on?

  4. #4
    Senior Member FineGrind's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    121
    On my iMac and on my Samsung Smart Tv. The funny thing is, I can watch the shows that are on both Aussie Netflix and USA Netflix, but none other.

  5. #5
    Senior Member Barry O'Speedwagon's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    PRL
    Posts
    2,655
    Quote Originally Posted by FineGrind View Post
    On my iMac and on my Samsung Smart Tv. The funny thing is, I can watch the shows that are on both Aussie Netflix and USA Netflix, but none other.
    Hmmmm. I have a Samsung Smart TV, but I run the Aus Netflix through it. Have you tried changing and then re-setting your 'Netflix region' through the Unblockus website? Also, they sometimes change their recommended DNS addresses. Worth checking them through the 'set up' pages.

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    West Footscray, Melbourne
    Posts
    209
    Quote Originally Posted by FineGrind View Post
    The funny thing is, I can watch the shows that are on both Aussie Netflix and USA Netflix, but none other.
    I have the exact same thing happening to me. If I try to access a non-australian catalogue show I get a message that I'm using an unblocking service. There was supposed to be a fix, where you reset your router after going back to your ISP provided DNS address, then re do the Unblock Us settings, but that hasn't worked for me.

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Republic of China
    Posts
    162
    Netflix engineers did a big release a couple of weeks ago with some smarts around identifying DNS proxies. Getflix have in the last few days found a way around. Just use US (test) in your Getflix location settings through the Getflix web portal. But it doesn't seem to me that we can still 'region surf' like we used to as only US region Netflix working for me now.

  8. #8
    Senior Member gonzo89's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Brisbane
    Posts
    296
    Actually I can still surf all the regions I've been bothered to try with Getflix since all this went down. I'll be interested to see how it all plays out in the coming weeks/months.

  9. #9
    Senior Member Barry O'Speedwagon's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    PRL
    Posts
    2,655
    Quote Originally Posted by DaveD View Post
    I have the exact same thing happening to me. If I try to access a non-australian catalogue show I get a message that I'm using an unblocking service. There was supposed to be a fix, where you reset your router after going back to your ISP provided DNS address, then re do the Unblock Us settings, but that hasn't worked for me.
    Have you tried setting up Unblockus on the your device/computer rather than at the router?

  10. #10
    Senior Member 3rutu5's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    103
    Quote Originally Posted by Barry O'Speedwagon View Post
    Have you tried setting up Unblockus on the your device/computer rather than at the router?
    funny you guys mention this. mine has just started saying that Neflix has identified a geododge/proxy in use

  11. #11
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    West Footscray, Melbourne
    Posts
    209
    Quote Originally Posted by Barry O'Speedwagon View Post
    Have you tried setting up Unblockus on the your device/computer rather than at the router?
    I haven't actually - I'll try and give it a go.



Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •