Results 1 to 3 of 3

Thread: Forum links not working

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    2

    Forum links not working

    Gene Cafe Coffee Roaster $850 - Free Beans Free Freight
    Hi all,

    Not sure this is the right place to post this but couldn't find anything else more appropriate. Just signed up to the site, looks great. A lot of the discussions in the threads have links to other threads but i can never follow them. Unfortunately i cant click of the link itself and every time i cut and paste the link into the browser it just goes to the main forum page. What am I doing wrong?

  2. #2
    Super Moderator Javaphile's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Earth!
    Posts
    15,237
    You're probably looking at links from when we were running a different forum software which used a different naming format for the location of posts.

    If this link takes you to the FairCrack's Project forum then your system is working just fine: FairCrack Projects

    If clicking on that link didn't take you to the FairCrack's Project forum then you have an issue with your system, or perhaps script blocking software installed.


    Java "Click joy" phile
    Toys! I must have new toys!!!

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    2
    Thx for your prompt reply. That link worked fine, I've just got a EM6910 so a lot of the posts I was reading were 2008 and such.....



Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •